Vi har valt de största och bästa färg varumärkena i Norden

Vi har valt att sälja nordens starkaste och bästa varumärken när det gäller färg för inom- samt utomhusmålning. Jotun med sin serie av Demidekk-produkter och Alcro med Bestå-fasadfärg har under många år legat i topp i de olika kvalitetstester som publicerats.  När det gäller färg för inomhusmålning ligger båda tillverkarna i framkant både vad det gäller kvalitet samt nya produkter. Målade ytor som upplevs olika tack vare glans eller struktur samt nya spännande kulörvariationer kommer i en strid ström från både Jotun och Alcro.

Jotun

Exempel på spännande och bra färger som Jotun tagit fram är till exempel Lady Pure Color. Den matta ytan ger kulörerna liv och väggen får ett mjukt och vackert utseende. Ytan blir slitstark och reptålig även fast den är supermatt. Lady Pure Color har som alla Lady-färgerna en garanterad täckförmåga när du stryker färgen 2 gånger!

Lady Supreme Finish är en ny och modern snickerifärg helt utan lacknafta som ger en suverän finish och extrem slitstyrka. Lady Supreme Finish har en fantastisk utflytningsförmåga vilket gör det enkelt att få ett jämnt, vackert och perfekt resultat på detaljer som möbler, dörrar och lister. Den finns att få i ett flertal glanser. Just nu är den helmatta populärast.

 

Lady Pure Color

Lady Pure Color

Alla Jotuns produkter är noga utvalda och testade för att ge kunden ett så bra resultat som möjligt. Inomhusfärgen har egenskaper som ger en behaglig upplevelse när du målar och slutresultatet blir alltid perfekt. Utomhusfärgen har testats för att hålla länge i alla väderlekar. Ett hus med bra skydd är ett hus som håller färgen. Alla vet vi att Nordens tuffa klimatväxlingar ställer stora krav på vårt boende. Inte minst utsidans panel och fönster som skall klara att stå ute i ur och skur, år efter år. Huset måste klara höstens piskande regn, vinterns bitande frost och inte minst solljusets nedbrytande effekt under sommarhalvåret. Därför känns det bra när huset är nymålat. När du målar med DEMIDEKK tar du del av över 40 års erfarenhet!

SortimentFa¦êrgJotun1 270x270

Jotun

SortimentFa¦êrgJotun2 270x270

Jotun

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alcro

Alcro Färg grundades 1906 under namnet Alfort & Cronholm, och på Norrlandsgatan i Stockholm öppnades den första butiken för ”färger och droger”. Alcros nya helmatta väggfärg heter Pashmina. Det är den mattaste färgen Alcro någonsin tagit fram samtidigt som den är avtorkningsbar. Med Alcro Metall Dekorfärg ger du gamla möbler, snickerier, prydnadssaker och moderna designföremål en metallisk yta. När Pashmina möter blanka motsatsen Metall Dekorfärg hamnar allt i ett nytt skimmer. I rätt ljus väcker kombinationen av helmatt och blankt så intressanta effekter till liv att det nästan känns som om en tredje kulör är närvarande i rummet.

SortimentFa¦êrgAlcro1 270x270

Alcro

SortimentFa¦êrgAlcro2 270x270

Alcro