Här inspireras du av Jotun och Alcros sortiment när du ska måla inne; tak, väggar, golv..etc.  Du har många roliga och snygga alternativ att välja bland. Använd kulörer, glanser eller tekniker för att skapa vackra effekter och harmoni!  Kom sedan in till oss i butiken så kan du se och känna på det verkliga resultatet!

Lady Balance 2015

Everyday balance 270x

NYHET!  Jotun har precis lanserat sin nya kollektion LADY Balance som ger dig vackra, matta väggar och bra inomhusmiljö. Den vackra, matta ytan gör så att kulörernas naturliga och harmoniska nyanser kommer fram och ger dig rum där det är härligt att vara. LADY Balance luktar minimalt och är godkänd av Eurofins Indoor Air Comfort GOLD.

  • Everyday Simplicity Mörka kulörer ger en minimalistisk inredning en personlig atmosfär. I kombination av toner i grått, svart och gult skapas en oväntad upplevelse av djup och enkelhet. Det handlar om att hitta lugnet i det enkla och stilfulla.Matta väggar ger en lugn atmosfär även med djärvare kulörval. Skapa en interiör som vittnar om stilsäker enkelhet. Grå enkla nyanser är en trygg bas. För att skapa mer stämning kombinera med mörka nyanser och spännande gyllene toner som LADY Anonymous och LADY Velvet.
  • Everyday Balance En väl balanserad kollektion av gröna toner. Lugnande kulörer för klarhet och stilla reflektion. Tillsammans med stilren inredning skapas balans i vardagen.Kulörerna i paletten Everyday Balance tar in naturens rena enkelhet i hemmet. När du väljer kulörer i samma tema får du garanterat en harmonisk inredning. Ge dig hän i raden av harmoniska kulörer. Från ljusgröna nyanser till mörka och vackert omslutande kulörer som LADY Balans och LADY Fusion . Sällan har kulörer harmoniserat bättre med varandra. En härlig bas av kulörer att använda i hemmet.
  • Everyday Beauty Upptäck glädjen i vardagens ritualer. Som att duka ett vackert bord eller arrangera färska blommor i en vas. Harmoniska väggkulörer i smutsigt rosa, rustikt rött och toner i beige skapar stämningsfulla rum med en känsla av äkthet och närhet.Färgskalan Everyday Beauty innehåller mjuka och väl avstämda kulörer. Alla med syfte att lyfta in skönheten och harmonin i hemmet. Omge dig med kulörer från de blekaste nyanser av blekt puder över i mjuka rosa toner och vidare i vackra röda kulörer som LADY Whispering Red.
Jotun Lady Wonderwall farg 270x270

Lady Wonderwall

InspirationJotunMa¦èlainneSupremefinish 270x270

Lady Supreme Finish

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På samma sätt som vi upplever att kulörer kan lyfta varandra, kan kombinationen av olika glansgrader lyfta en interiör till nya höjder. Pröva samma kulör på vägg, panel och lister.LADY Pure Color Supermatt på väggen och på panel och detaljer, LADY Supreme Finish Halvblank eller Superblank.

Gråa toner har gått som en farsot genom landet och ersatt många Äggskalsvita väggar under de senaste åren, – och det är inte konstigt! För grått har den unika egenskapen att den ser vacker ut tillsammans med nästan alla andra kulörer. Från rosa pudertoner till läckra lila aubergintoner…till blått, gråblått eller kanske till en skarp gul eller orange?

Se gärna inspirationsfilmen om Lady Pure Color här

Lady pure color_inspirationsfilm

 

Även Alcro pekar på den spännande effekten där man blandar matt och blankt.

 alcro_pashmina_farg_270x270alco_pashmina_2_farg_270x270alcro_guld_farg_270x270

 Dramatiska kontraster Pashmina och Metall Dekorfärg.

Med Alcro Metall Dekorfärg ger du gamla möbler, snickerier, prydnadssaker och moderna designföremål en metallisk yta. Eller skapar något så vackert som en pärlemorskimrande sovrumsvägg. Bryt därefter av med Pashmina och njut av effekten. Matt och blankt. Så olika, men ändå som gjorda för varandra. Prova får du se.

När Alcros mattaste färg möter blanka motsatsen hamnar allt i ett nytt skimmer. I rätt ljus väcker kombinationen så intressanta effekter till liv att det nästan känns som om en tredje kulör är närvarande i rummet.

Ladda hem PDF med Alcros färgskala här. ad_inredningskollektion

alcro_burk_aioli_farg_270x270alcro_burk_balett_farg_270x270alcro_burk_manet_farg_270x270alcro_burk_pashmina burnt sienna_farg_270x270