Här kan du se lite av våra golvsortiment men känslan är ju nog så viktig så det går såklart även bra att komma in i butiken och inspireras.

Kährs

Kährs,  Da Capo Collection innehåller sex golv, från ljust till mörkt, som alla har ett rustikt, åldrat utseende. Detta har uppnåtts genom manuellt arbete på varje planka, bland annat handskrapning och oljning.

Kährs Eriditato Oak

Kährs Eriditato Oak

Kährs Unico Oak

Kährs Unico Oak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forbo

Bland Forbos produkter hittar du en mängd olika köksgolv att välja mellan. Enfärgade linoleumgolv med olika marmoreringar och linoleumplattor och paneler med klicksystem som du enkelt lägger själv i valfritt mönster. Forbo har även tåliga och lättskötta köksgolv i plast med inspiration från bland annat trä, sten, metall och betong. Vill du ha ett klassiskt rutigt köksgolv så finns plastgolv också i 6 rutiga färgvarianter!

Även parkettgolv passar bra som köksgolv.

Forbo clickgolv

Forbo clickgolv

forbo_vatrum_4808_23674_23750_8cm_matta_270x270

Forbo våtrumsmatta 4808

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arena

Mörkt eller ljust golv, laminat eller parkett? Botanisera i Arenas utbud i trygg förvissning om att Arenas golv ger dig mervärde och rätt känsla.

Arenas trägolv är indelade i serierna – Trend och Standard. Trendgolven erbjuder mer bearbetade ytor med t.ex. olika infärgningar eller borstade ytor med tydligare träådring, medan Standardgolven finns i mer traditionella ytor och behandlingar. Oavsett om golvet tillhör serie Trend eller Standard har de genomgående samma kvalité och finish.

InspirationGolvArena 270x270

Arena

Tarkett

Tarkett introducerar i år en ny kollektion trägolv som förenar hantverk, skönhet och kvalitet på allra bästa sätt. Atelier Collection består av gedigna och exklusiva plankgolv gjorda av råmaterial av högsta kvalitet från utvalda träd från europeiska skogar. I kollektionen ingår flera olika typer av golv: de breda planken Elegance rustika Heritage unika Seasons samt den populära Vintage-serien som lanserades för några år sedan.

Tarkett Elegance Oak brushed

Tarkett Elegance Oak brushed

tarkett_seasons_oak_autumn_7876098_001_tragolv_270x270

Tarkett Seasons Oak Autumn

tarkett_vintage oak brown_7877001_001_tragolv_270x270

Tarkett Vintage Oak Brown